hej nu är jag hemma




Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog


en fredag

Ursäkta mig men gårkvällen. Det var sjukt kul men ganska spårat. Vi förfestade hos Ekko och började köra danstävling (?) och Twister. Det var så jäkla kul och skrattade jättemycket. Sen drog vi till 5ive och det var roligt. Sen tappade jag bort gänget och fick för mig att komma in i Vip-rummet??????????????? Vet INTE varför men. Han ba, har du vip-kort? Jag ba näe, men så fick jag komma in iallafall. Sen lärde jag känna några där inne som jag satt med. Men upptäckte till min besvikelse att det var ganska tråkigt eftersom alla bara satt. och när jag är full vill jag helst dansa, så jag vandrade ut och gick lös där istället.

Bilder kommer komma sen när Malin lagt ut dem!

min vän, min vän

jag lever! har ingenting att säga verkligen. och jag suger på att blogga. men jag ska inte ljuga som alla andra som bloggar och säga att "min uppdatering kommer bli bättre snart, har haft så himla mycket nu på slutet så bloggen har fått lida lite." NÄE, hörrnönini, jag har helt enkelt inte haft lust. Får väl se hur det blir i framtiden. Är tveksam om jag kommer vara någon superbloggare direkt. så, dal och ibi, ni får dra i snörena i den här bloggen.
kan väl slänga in nå gamla bajsbilder ba för kul...........
heydå
see yaah, don't wanna be yah ;););) eeheheeh
hehehehe, en gång förra sommaren när jag spelade kubb mot mister dal. VANN! såklart! man ser ju hur pinnen är påväg mot kungen;)
en kväll förra vintern då jag, ibi och dal va på max och åt. VILKET VI GJORDE UNGEFÄR VARJE KVÄLL. hej
en gång när dallen tappa tvålen. ALDRIG skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag. BAJSIGT kul var det, hahahah. måste skratta igen: HAHAHAHA
här är jag och min vän i våra bästa dagar.
Imorgon är det halloween och det ska bli bajskul.
har typ kommit i kiss och bajsåldern. HEHEHEH
men hejdådå
/agnes

min vän


undrar om du lever eller om du är död i bloggen.. kom tillbaka!!!!!!!!!!!


hannele

bloglovin.......

Jag måste bara dela med mig av en sak. Bloglovin har alltid varit något så svårt för mig. Ja det ska vara enkelt, jag vet. Men det är så fruktansvärt drygt att logga in där och hålla på och klicka och ja det är nog bara jag som tycker det. Varje gång jag loggar in så har jag typ 10101010 olästa. Det är verkligen ett dilemma. Jag skaffade det efter min underbara skoldator kraschade en gång och Ibi rådde mig att skaffa det så jag inte skulle "tappa" alla bloggar jag läste.

Så nu tänker jag logga in efter några dagars uppehåll. Nu ska vi se...

Ah. 353 olästa. Helt underbart.






hannele

en till..


söndag

Kanske dags att uppdatera nu. Helgen har varit så perfekt. Fredagskvällen var sjukt jävla kul, hade inte alla hästar i hagen och kramade jockiboi............ Sen igårkväll var det minst lika bra. Sov hos Elin, vi bakade pizza men Elins pizza vart skitkonstig, garvade så tårarna rann. Sen spelade vi spel och såg film och somnade inte förrän in på småtimmarna. Idag har jag varit på Afro powerdance med mamma och ätit ute med hela familjen. Det har alltså varit en helt perfekt helg. Imorgon drar praktiken igång igen och kom gärna förbi Åhléns, vet att alla som kommit förbi har haft svårt att hitta mig (creds till Tove och pappa som är dom enda som gjort det) jag jobbar mellan 8-17 och har lunch halv ett till halv två, så kom inte förbi då, då hittar ni mig inte............ Menmen! Längtar redan till nästa helg.

hannele


haha alltså






:')


hannele

kul



den här filmen garvade vi åt igår. melodin kommer nu för alltid påminna mig om kvällen! :')

sjukt

igår var allt helt sjukt. det var en sån jäkla bra kväll att jag inte hittar ord. jag var supertaggad och glad hela kvällen och allt var bäst.





sen bästa bilden till sist



kan fortfarande inte sluta skratta................



hannele

zup

Sitter och avnjuter veckans Kungarna av Tylösand, pefekt avslut. Idag har jag stått och packat upp varor från 10.30 - 17.00, så jag känner mig otroligt sliten,trött i skallen och fötterna ska vi inte ens prata om...Har försökt packa ikväll,har inte gått så bra men skitsamma, pass,pengar och biljett är det viktigaste så jag får försöka komma ihåg det iallafall...

Näe hörrni, vi hörs väl om en vecka ungefär!!

ida

dancehall


denna korre har vi hållt på med några tisdagar nu. det är jag som har grå t-shirt och svarta mjukisbyxor längs fram och signe och sophie har jag bredvid mig :)



hannele

tack för kaffet

Mina. Fötter. Det går inte att beskriva smärtan. Jag har praktik på Åhléns just nu, så ha gärna vägarna förbi och säg hej! Dock börjar jag åtta. Och slutar FEM. Och tänk er då att gå runt runt runt så länge med kanske tre pauser (två fikaraster och en lunch). Idag när jag kom hem la jag mig direkt och mina fötter kändes helt krackulerade. Sen vilade jag ett tag, åt middag och sen var det bara iväg på dansen. Det var sjuukt kul men mina fötter dödades ändå mer. Fick rådet att spola kallt vatten på dom av Signe och det har jag gjort! Hur skönt som helst.

Men jag tänker inte klaga på min praktik, inte alls. För under dom långa timmarna jag är där så har jag samtidigt otroligt roligt. Har världens bästa jobbarkompisar, så roliga och trevliga. Jag får lära mig jättemycket och bara det är så kul. Det väger nog upp dessa ömma fossingar!

Sedan har jag insett att jag har ett extremt dåligt förhållande till Fire Play. Jag är helt beroende. Alla ni som spelat Tetris och ser Tetrisrutorna när ni ska sova, så är det för mig med Fire Play. Jag ser min gubbe och bomberna och poängen man samlar. Plus att jag har upptäckt att jag blivit så jävla bra, jag har helt seriöst legat och funderat när jag ska sova att "tänk om det fanns OS i Fire Play, då skulle jag lätt vinna". Exakt såhär var det när jag spelade Bubble Shooter i ettan, då såg jag prickarna när jag skulle sova, och sedan Blockmover som jag nu tröttnat på, och sedan Fire Play. NI HÖR SJÄLV VILKEN NÖRD JAG ÄR. Jaja, nu ska jag sluta. Jag har gjort mig så förtjänt av sömn.




hannele

snabb uppis

är helt sluuuut, trött som bara den efter den här dagen. praktiken går bra och alla är så mysiga och trevliga, så jag trivs då verkligen:) nu ska jag duscha och om 20 minuter börjar DH, efter det blir det sömn dirr.

ida

fint


aja.



hannele

litte bilder från fredags













inte så fina kanske men....



hannele

söndis

den här söndagen har varit som en riktig söndag verkligen.. vaknade vid två, såsade omkring här hemma. va med lallan och ekko sedan, vi såg "allas hjälte" och indiana jones, i eriks nya soffa som är världens bästa:D nu är klockan för mycket för mitt eget bästa, imorgon börjar praktiken, spännande.

natti / IIIIII


ja

bästa listan just nu:)




tusen gånger om

nu kommer lite av sophies bilder från i fredags när vi förfestade och sedan for på 5ive. det var jävligt kul









tack för en superrolig kväll!!!!!!!!!!!

igår festade vi till det hos greta och det var kul men kvällen slutade ändå ganska relativt tidigt. efterfesten var att se mulan med de sista som var kvar. det var fint. jag däckade direkt jag kom hem! idag ska jag övningsköra med pappa och sen får vi väl se vad som händer. mer bilder från helgen lär dyka upp!

lööördag

idag mår jag faktiskt riktigt bra, dock gick jag upp i ottan och nu har jag färgat mitt hååår, intensivt kopparrött , spiceyyyy ;) igår hade jag det trevligt med fina tjejer, kvällen slutade dock redan innan två då jag inte orkade va kvar längre. nu ska jag och syrran se på film och ba chilla, ikväll blir det jessica! :)


i d a

ps. bilder kanske kommer om typ soppan och hanna och alla som nu tog kan lägga ut på fb

dal


nu kör vi hejdå

red red wiiiiiiine

tänkte bara säga att jag lever.
sashi hälsar.
/agneS

FREEEDAG

- nk provet gick inte bra på något sätt alls, gissade vad 4 ord var sedan skrev jag väl inte så mycket mer
- har fått tillbaka min dator, så nätt och fin
- förfesten är fixad!!! tack alla som erbjöd sig :)......
- snart ska jag shoppa med mina 0 kr tillsammans med lallan och jessica



i d a


avatarhannele


vill fara in i avaternas värld. NU. då skulle jag slippa nkprovet vi har imorgon. skulle dessutom göra uppror mot prov man inte ens gått igenom vad man ska ha. menmen jag får väl fortsätta leva i min drömvärld..............

hannele

tja

ojojoj, nu är de mycke här.

- nkprov imorrn, kan ca ingenting, tack för det fröken
- min praktikplats svarar inte när jag äntligen tog mig mod att ringa
- ett ljus jag tänt exploderade just tror jag
- måste hitta ett ställe att ha förfest på imorrn, säg till om vi får va hos er
- har faktiskt skrivit en text till mitt projektarbete

ja, okej men det var det. om en vecka far jag till stockholm med jessicastumpan sedan på fredagen sitter vi på ett plan mot varmare breddgrader. längtar pyttelite!!!! och det snöade här idag. och det är storm


ida

friends


bloggen måste uppdateras. har ont i huvudet och ligger bara i sängen, känner att nk-provet är som ett mörkt moln över mig men just nu orkar jag inte bry mig. har sett kungarna av tylösand och garvade när de skulle rida. på fredag blir det utgång och det blir jävligt kul! och nästa helg kommer kungarna av tylösand till 5ive och jag kommer vara där!!!!!!!!!!!!!!



hannele

ida


tänker börja denna morgon med att visa hur otroligt fin min älskade lillasyster är.




hannele

en SÖNDAG


haha alla som trodde jag inte kunde ha en vit helg. en nykter sådan men ack så kul! i fredags var jag med ibi och ekko och såg idol och draktämjaren, SJUKT BRA, jag och ibi grät. igår var jag med elin och spelade massa spel, "grillade" mashmallows och sen sov jag över där. idag övningskörde jag med pappa och var förbi farka. men nästa helg kör vi igen och jag (L)längtar(L) tills jag får vara bakis.



längtar redan






hannele

innan dansen bara

Jag heter: Hannele
Jag vill: Hälsa på......... ibi
Jag har: Helvetesprov nästa vecka
Jag är rädd för: Hästar
Jag är inte: Hög??? hjaaha
Jag sjunger: Högt
Ett djur som jag påminner om är: Hund (hahah)
Modersmål: Hwrgjpj (eget språk)
Jag älskar: Hannele Olsson


underbar fantasi

haaha garvish




ida

right back at ya

hannele
- älskar disney och sjunger med i sångerna
- inser inte att hon är spelberoende
- kan ha ett otroligt hett temperament, helst när det går dåligt i spelen hon spelar
- alltid när vi skiljs från bussen vänder vi oss om och tittar på varandra tills busken skymmer den andre
- jag måste leka med henne så hon inte blir rastlös och helt superflamsig i skolan, när hon blir det kan inte jag jobba
- säger att folk aldrig smsar henne, men hon vägrar att själv starta en smskonversation

agnes
- alltid när man kommer hem till henne byter hon om till sina gamla fotbollsshorts och chillar i dom
- när vi kör musiktävling är hennes favorit hiphop/RnB listan...
- hon tittar aldrig bort under skräckfilmer
- alltid om hon ska iväg någonstans packar hon i sista sekund
- hon tar ALDRIG kort med sin kamera, högst tre kort/gång hon har med den
- gillar inte att prata i telefon



**********ida*********''

busigt;]:]

eftersom varken ibi eller agnes uppdaterar tänker jag vara lite galen och risktagande och skriva ut lite saker om dom som inte många vet. hehehehe:]

ibi är rädd för bilar och traktorer och är jätterädd för att korsa vägar utan övergångsställe.
agnes kan vara riktigt jäkla grisig ibland (därför passar vi ganska bra ihop).
ibi pratar ALLTID i sömnen. och då menar jag VARJE gång jag sovit med henne.
agnes kan inte se tecknade eller animerade filmer. hon hatar till exempel serier som simpsons och förstår inte varför alla älskar toy story, hitta nemo osv.
ibi tänder som fan på byggkillar (de MÅSTE ha reflexvästar) men även snickare och poliser.
agnes kan inte ha sitt rum städat (men när det väl är städat är det skitsnyggt).
ibi är avundsjuk på att jag har ett kaningosedjur;)
agnes är sjukt bra på crash bandicot.
ibi gråter till idol.
agnes och jag har varit beroende av all sorts mat. en tid åt vi BARA vitt rostat bröd. en period åt vi ALLTID chicken mucnuggets på donken. onyttiga, ja..



hannele

kul

UMEÅ KAN SUGA, man ska ALDRIG kolla på bilder om man varit utomlands och haft det bäst, ja för det gjorde jag nyss med bilderna från alanya och ÄN EN GÅNG VILL JAG BARA STORBÖLA, FUCK UMEÅ, FUCK LIVET FUCK HÖST, TA MIG TILLBAKA :'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((88888888888888888888888uygtfrdsa





hannele

ps. som grädden på moset för att böla kan vi dra igång den här och bli ännu mer nostalgiska

så får du mig ändå


foto av min lillalillasyster ida som jag förövrigt saknar som fan. bilden påminner mig om hösten, för just nu är det inte annat än höst. det blåser STORMVINDAR ute, det är helt vansinnigt. historieprovet gick bra iallafall och jag hade kunnat fira det med en rejäl helg men NÄÄÄÄÄE, jag ska ha vit helg:D

sen har jag bara chillat ikväll och sett kungarna av tylösand. maskinen gick lös, nemo spårade, jockiboi var ful som vanligt, erica var som hon är, emelie spårade och resten.. ja. spårade väl också med bodyshots. "snart" ska jag sova. hejdå







hanenneeklenegneele

hannele i farten

Lyssna


Too many nights I’ve slept all alone.
And I didn’t get to know you before you were gone.
And I walk in your foot steps, I walk in your foot steps.
I spy on you. Forgive me for that.
So were you here to comfort me or to comfort you?
To forget about the mistakes you’ve done.
One shouldn’t do like that. One shouldn’t do like that?
But I forgive you.

You’re all so important to me and you know it.
So if that is mutual respect me and show it.
You’ve hurt me before and you hurt me again.
So apologize and I’ll forgive you.
Don’t make fun of me or mock me or tease me.
Take my hand and listen to me and release me.
You’ve hurt me before and you hurt me again.
So apologize and I’ll forgive you.

The last thing I need now is bad jokes and laughter.
I can not go on like this. So help me now.
Help me. So help now.

And the last thing I need now is bad jokes and laughter.
I can not go on like this. So help me now.
Help me. So help now.

en tisdag






litte roliga bilder från i lördags då det var party *~SoM VaNliGt~* i brist på andra bilder att lägga ut. jag har pluggat historia HELA dagen med ibi känns det som. nu kan jag allt om medeltiden, renässansen, antiken och vikingatiden. skämtar inte. ikväll är det dans iallafall och jag är supertaggad, korren vi gör nu är bajskul även om den går i 180.

måste BARA berätta om när jag skulle åka till min körlektion i eftermiddags. jag var lite sen och fick kuta till bussen sista biten men han stannade och väntade på mig ändå och jag kände mig väldigt tacksam, så när jag klev på sa jag verkligen ba tack så jättemycket, och gav busschauffören mitt största leende. MEN chauffören sa INGENTING tillbaka utan tittade surt tillbaka. vill notera att det var en äldre herre med grått spretigt hår. jag ba... jaha, men åkte till min körlektion i lugn och ro. sen efter lektionen stressade jag till min hållplats och precis när jag kommer gående ser jag min buss stå på hållplatsen, så jag börjar som jogga och vinka och visa att jag ska med. MEN DÅ KÖR BUSSEN IVÄG, och precis när han passerar mig tittar busschauffören ut, vill tillägga att jag var fan alldeles bredvid bussen, men då kör han förbi mig OCH DÅ SER JAG ATT DET ÄR SAMMA BUSSCHAUFFÖR! och våra blickar möts och jag ser i hans fula min hur NÖJD han är. och jag VET att han såg mig, att han såg att det var jag. jag började svära och sket i att folk stirrade.

men nu ska jag sluta. imorgon är det prov och alla får hålla tummarna!

hannele

från förra helgen





fint.............

hannele

friday's not that far away


greta och jag när vi myste med agnes framför idol.


skola imorgon och jag kan inte vara mer otaggad. historieprovet på onsdag ger mig rysningar. jag har inte pluggat ett jota och jag vet att jag måste ta tag i det där. men det är ju så mycket roligare att spela blockmover, läsa tråkiga bloggar, kolla facebook och andra egentligen ganska värdelösa grejer............. men nu tror jag banne mig att jag ska rosta mig några mackor och en hederlig kopp oboy. måste fortsätta rehabiliteringen.

KYSS! /hannele

vi är som våra farsor vi dricker för mycket

mår som ett jävla helvete idag. så här kan det inte vara mer, nästa helg måste bli en vit helg. men gårkvällen var faktiskt väldigt rolig! kul att träffa alla och bara få ha kul.











och idag kommer mina föräldrar hem. sedan senare mot dagen blir det kanske en sväng till strömpilen med grelle. kanske måste greta skjutsa mig i rullstol för mina ben och hela min kropp känns helt förlamad. menmen



hannele

Nobody knows where they might wake up

igår hade jag en bajsbra kväll med jessica - chirre&dirre,godis,tacos och vindruvor, mmmmm kan inte gå fel. älskar idol  för att olle och daniel gick vidare. och linda är bäst också, och elin.. så ja, idol äger!!!:D ikväll blir de middag me brudarna och sedan ska fröken ida gå lös, så bra, då har vi bestämt det. ha en fantastisk lördagkväll alla!

ida:D

annie


lillbumman, jag saknar dig det är tomt hemma utan dig


hannele

förbered er


här kommer den nu, det ni väntat på. filmen när jag och elin skulle köra mot bossen i silent hill för hundrade gången. den är så JÄVLA sevärd. och ni som verkligen itne orkar (ni missar något) så kolla bara från 6 minuter och 50 sekunder. så får ni se ett extremt roligt exempel. och jag bjuder på mig själv så jävla mycket när jag visar mig i detta tillstånd



 

 

hannele den fula, livrädda, skrikande

 

ps. ljudet är inte synkat så det kan ju suga.ds


h3333333lg!!!!!!

hej allihopa!! idag är jag så glad och det är så jävla skönt!

1.det är helg
2. min grupp va rolig idag på NKn
3.jag har fått studiebidraget
4. folk har varit trevliga idag
5. JAG SKA VA MED JESSICA IDAAG
6. ska snart få lunch


det är väl dom punkterna som gör mig glad, hihi!
 hejdååå ha en bra fredag!!!!! =)


ida

RSS 2.0