hej

har haft en riktigt supertorsdag. på eftermiddagen åkte jag till elin. vi spelade massa spel och pratade om allt och ingenting. sedan gick vi ner på stan, köpte HAMBÖRJARE, och sen gick vi hem och åt framför OC. det kunde inte bli bättre (TRODDE VI!!!!). sen gick tiden och vi bestämde oss för att spela silent hill, ett jävla läskigt spel vi har kört i flera månader (SKÄMTAR INTE) och vi spelar som tillsammans, elin skjuter och siktar osv och jag styr själva gubben... hahah TöNtaR.... sen har vi som fastnat på ett ställe, en jävla boss. sen elin ba men ska vi inte filma oss när vi kör? grejen är att vi har kört mot den där jävla bossen förut men dött och det är lika jävla läskigt varje gång. men nu skulle vi filma oss när vi körde och så gjorde vi det.......... OCH SEN KLARADE VI BOSSEN! låter som en nörd nu jag vet men vem fan bryr sig. hahah och vi fick allt på film och sen tittade vi på det och jag skrattade så jag grät. elin har skickat klippet till mig och jag ska ladda upp det och sen lägga ut på bloggen så ni får något att skratta åt. det går inte ens att beskriva hur rolig jag är. det går inte, man måste se. visste inte att jag var så jävla ful.




HAHAHAHA fyfan

HÖHÖ.

det var lite fina bilder. längtar så mycket tills jag får se reaktionerna på klippet. ni kommer garva



hannele

blabla

Har jätteroligt... Pluggar psykologi och vill inte alls göra någonting annat. Älskar att plugga och ska aldrig sluta! ;)
En dag kvar innan helg och jag längtar!
See yah
Agnes

*BiLbBoMb* från mobben


ekko försöker ställa in kanaler så vi kunde se idol


ingen ville va med på bild


man undrar ju vad som hänt med annie.................................


brallan ville inte heller va med


hahahahah




sååååå det var lite fina bilder:D:D
HANNELE

lovekillllller

Sitter och har historia med min bästa Jojjoflicka. Idag är en lång dag men det är bara att härda idag.... igen.. som vanligt. Okej skoja, imorgon är vi lediga och det känns så braaaaaa, då spelar det ingen roll att jag har körlektion 10.35. Vad annars då............. vet inte. jo okej nu fick jag två likadana reklamer på spottan efter varandra, classic. hejdå nu ska vi plugga inför provet nästa onsdag, längtar:)


i to the da


love u


onsdag

lyssna på den här låten såhär på förmiddagen. ungefär så känner jag mig idag. ni får tolka själva

MARK RONSON & THE BUSINESS INTL - BANG BANG BANG



hjannele


And I'll sing in your ear again


dansen var sjukt kul denna gång och för en gångs skull gick det hyfsat bra. har alltid haft svårt för dansen på tisdagar, vet inte varför. låten är sjukt taggande och jag längtar tills vi har gjort klart hela korren och man kan allt. känns sjukt bra nu såhär efteråt.

nu sitter jag och lyssnar på underbar musik och ska snart sova. fan så skönt
lyssna på den HÄR innan ni lämnar går och lägger er!





hannele

Gissa bloggaren

GISSA VEM!?!?!?
RÄTT!!!!! DESSIIIEEHH
agnes

hej

HEJSAN! jag suger på att blogga.
Bara därför kan jag visa en fin bild. hejdå
här är agnes när hon äter äppelkaka
/agnes

can't do this anymore

Idag kom jag äntligen på vad jag ska göra för projektarbete, skönt att få bort en grej på min typ milslånga lista. Har nyss käkat pannkakor med hjortronsylt, gott nå jävulskt. Ikväll ska jag va med Agnes och hon va sugen på att baka bullar, men vi ser väl.........




classic getingstick från träiz

farväl....


ibbe


TISDA

GISSA VEM som fick fara ut på storvägarna idag och köra?!!!!!! JO, JAG!!! och gissa vem som körde runt i något som kändes som hela umeå!?!? och vem som sedan fick köra hem?!?! jo jag!!!!! fan vad duktig jag känner mig. jag fick panik några gånger och höll på svimma men tur att jag har jordens bästa körskollärare.

ikväll blir det dans och det blir skönt. jag behöver det.





hannele

closer

när jag och elin skickar töntiga röstklipp på msn är det ett tecken på att klockan är för mycket. dags att sova och en dag närmre helg!!!!!!!!!!!

/HANNELE

MuSiK

EN GUIDE TILL NÅGRA AV MINA LISTOR. råder er att subscriba om ni vill lyssna på bästa musiken

Världens bästa party spellista

Listan jag lyssnar på just nu

Listan jag lyssnade på innan den

En massamassa indie, indierock och rock och allt jag gillar inmockat i en fet lista

Min sommarspellista, kanske lite passerat men

FÖRFEST spellista

EFTERFEST spellista


Sen finns det ju en siljard listor till men.............. :)
/HANNELE

oki

hanka säger:
läste det i witch
vad är starkast? säven eller eken?
man tror eken är starkare, men den bryts av om vinden är för stark
men säven böjer sig bara i vinden och alltså är den starkare
och det är vi, VI ÄR SÄVEN




ida....

ierfjm

sitter i bibblish och håller på att s-v-i-m-m-a.... är tröttare än allt i hela världen. känner mig helt såsig och erjdfm bara. om tjugo minuter börjar dagens sista lektion, dock är den över 1½ timme lång... har 0 krafter kvar, längtar tills jag få sovaaaa



ida vem annars

måndag



söndagar behöver inte alls vara tråkiga. jag var först hos malin och var med henne och tove och pratade om livet. sedan på kvällen var jag bara med greta och sen joinade malin. greta gjorde egen fin glasyr med YOGHURT i till browniesen............. jag och malin ba......................... men det blev faktiskt gott (???) ikväll ska jag se idol med ibi och ekko. det blir trevligt.

hannelelellelerklekjlekrlekrlklek

ps. bilden är rolig.ds

gosi



söndagar är tråkiga.
HANNELE

blää

Fredagskvällen var riktigt trevlig-  en jättebra förfest med tre av mina allra bästa vänner, en rejäl jävla dimma på five med bekanta ansikten (ursäkta uttrycket,spyr jag vet), en inte lika trevlig hemkomst till jessica kanske.. menmen. Idag, eller ja, i lördags då, jag mådde som jag förtjänade och just i denna stund mår jag exakt likadant så jag hoppas jag mår bätrre imorgon. Kvällen spenderades med Erik och Hannele och vi tog det bara lugnt med två filmer. Kvällen slutade inte alls som jag velat, men jag är van så det blir bra:D Nu ska jag sova och hoppas jag mår bättre imorgon.



ida

igårkväll













med tanke på hur jag mådde idag överväger jag en vit månad.
/hannele

lördag


Rain spat in my face, thanks a lot mate
And I lost a tenner on the way
Thinking about it, did I spend it last night
When I was drunk and I wanted to get more drunk









hannele

orlando e pimpish

är trött på

- att facebook inte funkar
- reklam på spotify HELA tin
- att jessica ska behöva ha ont
- att va IRRITERAD men imorrn är det fan slut på dessa pajaserier
- att det ligger chips i min säng
- skitsnack

är glad över

- att mina vänner är bäst
- imorgon är det fredag
- att reklamen försvann
- att jag imorgon blir glad igen
- att om en månad är jag i cypern!!!!!!

 

 

 

id@@@@@@@@@@@@@@@


k

NU KOMMER SVAREN FRÅN MIN LILLA FRÅGESPORT:) och det läskiga är att det var ingen som hade rätt på den sista bilden............... rätt svar är iallafall att jag föll från en trappa.

ikväll var vi hos ekko och såg idol och det var riktigt mysigt, och sen såg vi vem vet mest vilket är det roligaste programmet på jorden.


hannele

ny idol


<3


hejhejhej



nu sitter jag och har pluggcirkel med malin, tove, greta och ibi! brallan var med ett tag också. men nu blir det mest prat om allt och ingenting. nu kom greta och skulle fotografera, inte fagert någonstans............................... nu blir det väl att prata vidare:) hejs /HANNELE

love u guyyyys



















FRÅGESPORT

Ni ska helt enkelt gissa hur jag fick dessa skador och ALLA till och med mina vänner som kanske var med får svara.... SVARA PÅ

1.

1. jag ville testa att cykla men föll.
X. jag blev släpad efter en bil.
2. jag blev släpad efter en häst.

2.

1. jag blev slagen av en galning
X. jag råkade slå mig själv
2. jag gick in i en stolpe

3.

1. jag skulle dansa på ett bord men det välte
X. jag föll nerför en trappa
2. någon kicksparkade mig


OCh en kuggfråga för er som vill suga på något riktigt svårt denna onsdagkväll....... på VILKEN av bilderna/händelserna var jag nykter??????????? :)


hannele den otursföljda

i'm not ALONEE


har haft en helkväll med elin och det har varit skitbra. vi har pysslat hemma hos mig och haft många utbrott på det vi gjort......... men nu börjar det likna något. sen såg vi idol och garvade och nu chillar vi bara bajs. SNART HELG.

//////h a n n e l e

snopperik

nu sitter jag hemma med erik och tove i soffan och erik är ju helt jävla SNEoejfdmj... brinn av.. skolan har sugit, imorn är vi lediga MEN AJG HAR KÖRLEKTION KOMMER GÅ BRA :) har 0 saker mer att säga hejdå


id@

hweujdn

sitter med min bror brallan,syster hanka och syster elin. nu har vi ARL och det ska bli spännande och lärorikt. min pappa har fått jobb idag och JAG ÄR SÅ GLAD FÖR HANS SKULL. men efter 45 timmars historia,56 timmars projekt och företagande och 23 år arl framför mig så vill jag helst bara ... HEEEEEEEEEM, hejdå ksskss



id@

onsdag


nu har jag precis haft etik & livsfrågor och jag sitter med fina sandra i min klass och pratar om allt och ingenting. denna dagen är lång men jag ska nog kunna härda! för snart är det helg=partaja (FULT ord). sen är vi LEDIGA imorgon, det kan inte bli bättre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och på fredag slutar jag tjugo över elva, kan det bli bättre?

jag känner att helgen närmar sig..................................

bilder

kollar igenom min hårddisk som är full och då menar jag FULL med bilder. hade även fått några av agnes bilder och jag kan ju lägga upp dom här. det är både gamla som nya.





lite nyare, från i somrARAsS, vill tillbaka






älskar mina tjejer så fruktansvärt mycket.


HANNELE

plzzzzzz sommar

vill så jävla gärna ha sommar NU, finns inte. började lyssna på min sommarspotifylista, det var ett misstag. det regnar ute och är typ 1 grad ute,. vill ligga på min balkong med en blå himmel utan moln, frätas av solen, lyssna på sommarlistan med ett iskallt glas vatten. inte planera dagen, bara ta det lugnt och chilla med världens bästa vänner. bli tvingas att se skräckfilm hos agnes , köra musiktävling. men nej, det är för mycket begärt. bara tanken på vintern och den extrema dödskylan får mig att kräkas inombords och vilja springa till en annan kontinent. jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade cypern att se fram emot... nu ska jag göra skolarbete.. farväl......





















 

i d @


midgård i ett jävla nötskal

hannele säger att hon klarar sig ok när hon har mig vid sin sida... jag skulle vilja påstå att utan henne hade jag inte varit levande ens så... men det kanske bara är jag! snart börjar våran lektion iaf och där ska vi väl bara sitta. MEN nu är det något jävla djur längre bort i korridoren som gör så fruktansvärt sjuka ljud så ajg blir livrädd. men det blir bra. ha en jävligt bra dag hejd¨å

hej


det regnar idag och det är väl inte så mycket att vara glad för. dock hade vi sovmorgon och jag har ibi vid min sida och då är livet ändå ganska ok! ibi pratade i sömnen inatt, som vanligt, hon pratade med mig och frågade vad jag gjorde men jag vågade inte svara, då frågade hon igen, och då sa jag va? och då vart hon helt knäpptyst och somnade om...........


ibi och sixten en gång när ibi sov hos mig


HANNELE

because i got high

nu ligger vi i min säng och lyssnar på chillmuzik, efterfst ftw!!!!!11111234567890 vi såg i taket lyser stjärnorna och jag grät som ett barn, men den är så ledsam. imorgon har vi sovmorgon ochd et tackar vi gudarna för. nu ville hannele skriva...

ida


nu ville jag börja med att skriva GODNATT. för snart är det sovdags för oss och det kommer bli bra. jag ligger så konstigt nu och ibi ligger och kikar på mig och skrattar. jag hoppas alla haft en fin måndag.

hannele( jag på bilden)







http://content.expressen.se/blog/39/15/95/enbild/images/sova.gif

en liten historia

det började typ såhär:
tills jag märkte hur sinnessjukt stökigt mitt rum var.
blev arg och fick panik! HUR KAN DET VARA SÅHÄR STÖKIGT?!
efter några timmars städande såg jag ut typ såhär:
och efter ungefär ett LJUSÅRS städande ser det tillslut ut såhär:
KOLLA, MAN SER MITT GOLV!!!!!!!
En glad agnes

lallallaaa

nu ligger jag i hanneles säng och ser på tv å chillaxar. eftersom hannele bara har ettan,tvåan och fyran har  vi inte så mycker att välja på .. men nu ser vi biggest loser och det är ju ... spännande! nu ligger vi och disskuterar hur coolt och bra det skulle va om man kunde förvandla varandra till andra människor. alltså såhär förvandlingsdryck typ... a lite svårt att fatta men hannele är helt uppslukad av det och kan INTE SLUTA PRATA OM DET.....

jaja inatt ska hon sova hos mig och det blir hett ;)


http://medlem.spray.se/harrypotter/hpbimg/harry-potter.jpg

googlade förvandlingsdryck (Y)


ida

*asggG*Ggg*

TOPP TRE roligaste bilderna från malins fest. jag har uteslutit bilderna på mig............

TRE

den här skrattar jag egentligen bara åt för man ser hur tove styr upp på scenen... hahahah... fylleskall

TVÅ

hahaahahha greta och wulffen... hahaahahahahahahahah

ETT (inte så oväntat)

inga ord kan beskriva.................................



hankis

dags att städa rummet?


Agnes

on call


ville lägga in en bild så det fick bli den här sensuella från Trästock..... idag hade jag körlektion, körde inte på någon eller något och då är jag nöjd. lämnade igen två böcker på biblioteket och cyklade hem. nu är jag bara hemma och tar det lugnt.

och det är bara måndag och jag längtar redan till helgen..............


hannele

ba chilla på valdagen

heeej! Dagen har bara rusat iväg, har hunnit rösta, handla och möblerat om i farmor och farfars lägenhet. Nu sitter jag och väntar in middagen samtidigt som jag ser tv och har en sånhär värmedyna runt skallen, eller runt nacken för jag har ådragit mig någon sorts nackspärr! Igårkväll hängde jag med världens bästa Jessica och nu är det bara en månad innan vi far till Cypern!!! åååh längtar.. nä hörni nu ska jag återgå till att sitta bara, ha en bra kväll och heja rödgröna.



 

 

ida





it's coming closer


igår var jag med hon på bilden ovan.... asså hon till vänster. det var faktiskt riktigt mysigt! vi spelade spel, såg "the fourth kind" jag vart så rädd att jag var nära tårarna, sen spelade vi ännu mer spel och garvade åt allt och ingenting. jag åt även ett helt glasspaket + kinapuffar.

idag har jag varit och röstat med familjen och sen for vi över till lilla farmor som fyller år. det vankas hamburgare till middag och jag kan inte vara mer nöjd!

HANNELE

.....

valet är ju imorgon somsagt, alla har säkert redan bestämt sig för vad de ska rösta på. jag läste just det här blogginlägget en kvinna skrivit om sin sjuka mor. jag är en människa som verkligen berörs av orättvisor och sånadär jävla pajaserier. jag tycker ALLA ska ha läst den här texten, folk måste veta hur verkligheten för många människor i sverige ser ut. det är en lång text, men det är värt det. HA EN BRA LÖRDAG ALLA!



LÄS



ida

snyft


fyyyfan. satt här i godan ro och sen börjar jag helt random tänka på alanya och det slutar med att jag sitter och storbölar (???) för jag vill tillbaka så mycket. det känns som jag aldrig varit där och det känns så jävla trist och sjukt att vara i umeå, det är så grått här. fyfan vad jag vill tillbaka, bara få göra om den där veckan. det var verkligen den roligaste i mitt liv.

jag saknar att gå längs klubbarna och det är så jävla varmt att man dör, att sjunga det högsta man kan och inte bry sig ett skit, att dansa på klubbarna och bara släppa loss (vilket jävla fult uttryck) och musiken är så hög och bra och man tänker inte på något dåligt alls. jag saknar att dö av garv åt anton och "säääs". jag saknar att bara gå från klubb till klubb och det är gratis och sjunga med i låtarna. jag saknar att åka taxi ner till klubbarna och man är så taggad att man bara vill skrika och jag saknar att vattnet i havet var varmt till och med på nätterna och att nattbada och jag saknar att skratta åt fula turrar som patetiskt försöker ragga, jag saknar den äckliga gubben i vattnet som simmade runt oss i en jävla cirkel och jag saknar piraten vi såg vid "piratskeppet", jag saknar att ligga vid poolen och frätas sönder och göra kanonkulan och att skratta åt 50-åringen som älskade ibi, jag saknar att äta nudlar på ballan speciellt med orientalisk smak, och jag saknar att ta powernaps i vårat rum och att efter det börja fixa sig även fast man ändå svettades bort allt smink och ändå satte upp håret av värmen. jag saknar turreragget, jag saknar till och med murat med sin jävla hatt, jag saknar att dom spelar samma låtar i baren, jag saknar halmstadsgänget och jag saknar hur de ropade "UMEEEEÅÅÅÅ" med sin dialekt mot våran balkong, jag saknar hettan som dödade en OCH JAG SAKNAR STÄMNINGEN SÅ JÄVLA MYCKET. kan någon snälla bygga en tidsmaskin så man får göra om allt igen?



jag tappade bort min jävla sandal när vi nattbadade och JAG LOVAR den var spårlöst försvunnen, sen när vi återvände hittade agnes den och den låg typ en meter ifrån där vi lämnade kläderna... ba.. aja








bilderna förklarar inte ens hur kul det var. det finns så mycket skratt bakom alla. ett hett tips till alla som läser är att dra utomlands med taggade vänner för det var verkligen så jävla värt det.
/hannele

lördag

Idag skrev en av mina absoluta favoritbloggare Amir (Gaybloggen) några sanna ord på sin blogg som jag verkligen känner att jag vill dela med mig utav här. Tycker det var så fruktansvärt sant!

Säg aldrig att du ångrat dig, visa det istället.

Och det är verkligen så sant, för ord har egentligen ingen betydelse förrän man verkligen visar att de är sanna:)
/hannele


jag skulle gåå in på facebook så gick jag på gooooogel


hemmafester kan antingen vara jävligt kul eller jävligt tråkiga. det beror också på sällskapet (tur att jag hade mina följeslagare). denna var en jävligt konstig blandning av både rolig och tråkig. människorna var vilda, och då menar jag VILDA, de betedde sig som djur, och tråkig för de hade inte ens stolar i köket?????? det var vilt, men spontant är skoj.

nu längtar jag bara tills jag får min mobil. hoppas tiden går fort, det kommer vara det bästa som hänt på länge att få byta. nu vill jag bara vila i femhundra år, är helt slut

HANNELE

hoppet

cyklade i spöregn med hannele,rebecka och ekko till mariehem.... innan dess satt vi i en "lya". har mycket men samtidigt så lite att säga om denna kväll, tack för vi var tillsammans iaf:D





ida

closer


ROLIGASTE BILDEN....... tagen av robert, så jag tackar honom. dansen gick faktiskt riktigt bra och man växer några cm när man ser hur glad johanna (våran danslärare) blir. nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men ha en fin fredag alla!!!!! /hannele

god eftermiddag

kan inte fatta att det är helg. jag är lycklig, men trött som ett litet svin.
snart äre dans. ha de gött.
trött...........
alh

rpogjpifgj


vill INTE ta det lugnt i helgen egentligen. det är det sista jag vill

hannele

fredag!!!!

äntligen äntligen HEEEELG, kan inte va gladare. något som gör mig ledsen är att fröken agnes inte uppdaterat här på några sekel, kom iGEN AGNES!!! nu ska jag ta en tupplur, fyfan va skönt



ida

classic

ja.. bilderna där nedanför.. mums. ikväll har jag ba hängt med bästa tjejerna (nog för att några saknades men). ba älskar er så fucking jÄVLA MYYCKE. nu har jag en fantastisk huvudvärk som jag ska försöka få bort genom att sova. en lektion väntar imorgon, efter det tar vi helg!




chillar ba i alanya lite...  ja, ta mig dit igen :D


ida maria sabina ekebro?????

party

NU har robert laddat upp bilderna från malins fest och alla bilderna var så jävla roliga. här är några bilder och robert är mästarfotografen och ska ha så jävla mycket cred för det!









bara en liten miniminidel. resten finns på fejjan (kollas på egen risk)

hej

classic att läsa gamla dagböcker... lite fina utdrag

11/1-06
suck hatar skolan jag orkar inte mer men om jag vill bli något så jag måste jag träna men måste vi ha 100000 prov för det?!?!? skit skola skit matte skit tyska skit engelska!!!! och skit gympa till och med det har vi fått prov i!!!!!! herregud första dan får vi asmkt prov och idag fick vi ännu mer!!!!!!!! BUUHUUUU

6/11-06
här är min och gretas nya bantningskur:

VI SKA
- köra dansmatta 2 gånger i veckan en timme
- varje morgon när vi går till skolan ska vi fråga om man åt godis igår. man måste vara ärlig

VI SKA INTE
- äta godis
- dricka oboy
- ljuga om man har ätit godis

11/11-07
för att komma ihåg den här känslan lovar jag mig själv att aldrig dricka mer. ALDRIG

20/12-07
I'm happy, I'm feeling glad, we got sunshine..... NAAAAT hehe

///HANNELE

solkant


såg nu att i förra inlägget skrev vi "solkanten" vad fan är en solkant? vi menade förstås POOLKANT. idag tittade vi på politisk debatt i valhalla och det var mycket intressant på olika vis. nu vet man ju vad man ska rösta på!

hejs/hannele

skul



nu sitter vi här på solkanten i alanya och ska snart bada..... skoja vi är i biblioteket på skolan och gör ingenting, men vi har hängt upp våra krönikor iallafall. om en timme ska vi se en politisk debatt och vi längtar <3 ärligt så gör vi det men... ja nej.. men ja. då var man här igen.. vi slipper då frysa iaf.... Ξ δΨ

bilden ovan är från nu för vi köpte lite godsaker (ser inte gott ut men)

hannele och ibi

torsdagmorgonx2

snart bär det av till dallen, har redan varit vaken i 10 timmar känns det som. men som jag förstått det ska vi typ ba se en valdebatt idag? men inte fan vet jag, lär väl ha fel.... men nu måste jag dra till min vapendragare, vi hörez senare idag!!!

ps. älskar min mentor. ds

torsdagmorgon


jag var ju så väldans glad över att jag gjort klart min krönika men det hänger ju fortfarande en massa saker över mig. frågorna i etik och livsfrågor, ARL-uppgiften som jag nu förstått har försvunnit från jordens yta, jobbannonsen, projektarbetet där jag inte ens gjort klart idéskissen. det känns som vi inte gått i skola så länge och hur kan det redan vara så mycket? men, det är bara att bita ihop. när jag tänker att det här är sista året blir jag alldeles varm i hjärtat


en bild från tvåan. fy f a n

hannele

camy

sådärja, då har jag äntligen gjort klart den förbannade krönikan!! har även sett idol och kungarna av tylösand... man måste ju bara älska det sistnämnda programet... förjävla bra. imorrn äre sovmorgon och det tackar vi för! nu äre dags att sova, godnatt alla sötisar


ibi

onsdagkväll


mitt humör är verkligen väldigt blandat just nu. dels är jag less av massa anledningar men sen är jag också så fruktansvärt glad över massa saker. jag ska låta er ta del av dom nu. ETT, JAG SKA FÅ EN NY MOBIL. eller okej, få och få... det blir ju trots allt jag som betalar men. och min mobil som jag har nu är som en liten plasthög med lite knappar och saker, det är inte ens en mobil längre. sprickan i skärmen ska vi inte ens tala om, notera att man knappt kan se vad man skriver när man smsar. TVÅ, jag har haft en jättefin eftermiddag/kväll med greta där vi pratade i 101 år och åt världens godaste middag. TRE, jag har gjort klart min krönika i text!!!!!! är inte jättejättenöjd, men den är klar och den ska in imorgon så.

så nu ska jag fokusera på dessa tre trots allt ganska små saker och inte tänka på idioterna som finns ute i världen


min bebbo sliten på trästock

HANNELE

teenage dream

... gör inte slingor ensam... vet inte riktigt vad jag tycker men det var då krångligt nå jävulskt. sedan råkade jag såklart somna som vanligt, BLIR SÅ JÄVLA ARG PÅ MIG SJÄLV, hur gör man för att hålla sig vaken?? fattar inte. ja så nu kan jag inte va med jessica för jag ska göra en jävla krönika SOM FÖRSTÖR MITT LIV typ. men istället sitter jag bara här och väntar på idol, hur sämst är jag egentligen??? inte alls, är bäst(L)





och lyssna på denna


xoxo ibigirl


två klassiker

 



hannele

zuuup

idag hade vi klassfoto... classic att se ut som ett mensflöde typ. men JA nu ska vi inte tänka på det, skitsamma. nu tänkte jag exprimentera lite mer med mitt hår, får se hur det går då jag är ensam och ska köra utan hätta!!!! ikväll ska jag va med *^jEssIcAa^*.




tror att mitt enskilda foto blir sådär möjligitvis


myziga kramar ida maria sabina

efterfst


för att alla ska förstå varför bloggen heter efterfst så ska jag göra en lång historia kort och reda ut frågetecknen. jag styrde fest, ibi var full och ville göra en spellista på mitt spotify, det blev en efterfest spellista.. men det vart lite fel. för er som vill ha den finns den här. det är ganska interna låtar men det var kul när alla låg däckade i soffan och sjöng med i wavin flag. MINNEN





HANNELE



MÅSTE BARA PÅPEKA ATT JAG INTE LA TILL LARS WINNERBÄCK.....

ida

when it was good

finns inget att säga. livet suger.
bara för att det här inlägget ska bli lite roligare så kan jag lägga in en massa fina bilder.
TYP SÅHÄR KÄNNER JAG MIG JUST NU:
agnes

jävligt intressant msnkonversation

Ida säger:
ägd
haha
han kan itne se
lalallala

hanka säger:
hahah lalalla
a
lalalala

Ida säger:
lalallala
lalallala
lalallalala
lalalallalala

hanka säger:
lalalal

Ida säger:
lallalalala

hanka säger:
allalala
alalallala

Ida säger:
llalaöalalal
okej

hanka säger:
lalalalalal
lalallala

Ida säger:
..

hanka säger:
.
..

Ida säger:
.

hanka säger:
...

Ida säger:
.
.
.

hanka säger:
....

Ida säger:
.
.
.

hanka säger:
....
ÅÅÅH

drink all day play all night blabla




det äger

hankalella

tjatja

ja jag gjorde ju något åt mitt hår ikväll ,och jag satsade på att bli lite lik kreaturen på bilden jag la upp tidigare. nä okej jag gjorde ljusare slingor men de VART TYP INGEN SKILLNAD, HUR OVÄRT??? nä, fy fan. sitter hos dallen nu och speccar idol. ANDERS BAGGE är min gud, han är den finaste människan i världen



 

ibi



en lång tisdag

vilken lång dag och ändå har det blivit så lite gjort. ikväll blir det dock läxa (mot min vilja). egentligen är jag trött och skulle kunna sova i några hundra år. jag googlade trött och fick upp den här bilden och det slog mig att det var exakt så jag kände mig när jag vinglade uppför trappen imorse



sen googlade jag less för att få en lika klockren bild på hur jag kände mig när jag spillde ut oboy imorse eller gick till bussen i regnet. men det fanns ingen bra.......:



hannele

agnes?

har psykologi, kul. känner mig såhä



AGNES


andra dallen


den här bruden joinar bloggen också AGNES HETER HON ♥

sugen på nå nytt

eftersom dallen har klippt sig och är nyfräsch tänkte jag liksom att jag också vill göra något coolt och nytt.. spanade runt lite och fann något som föll mig i smaken, va tycker ni??




ibi

TIPPIN IN DA CLUBBBBBBBB

Nu sitter jag med Ibi och pratar om allting mellan himmel och jord och dricker Oboy. Ibi himlar med ögonen.

hit vill vi tillbaka

hankish

välkomna:]


Hej det här är våran nya blogg:)(A)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0